GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un incendi accidental destapa una enorme plantació de marihuana a Reus

Bombers de la Generalitat, Guàrdia Urbana de Reus i Mossos d'Esquadra van intervenir la nit dels fets

Un incendi en una nau industrial va destapar una plantació de marihuana amb unes 800 plantes a Reus. El foc es va declarar el vespre del dilluns 20 d'abril i hi van actuar els Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Urbana, que quan va veure l'interior de la nau, va avisar els Mossos d'Esquadra.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Tres dotacions dels Bombers van desplegar-se per apagar un incendi al carrer Sicília de Reus que va acabar descobrint la plantació de marihuana segons ha informat Diari de Tarragona i han confirmat a aquest mitjà els Mossos d'Esquadra. L'inquilí de la nau industrial, que no n'era el propietari, va quedar en llibertat amb càrrecs quan se'l va poder localitzar i després que declarés telemàticament.

 

Un incendi destapa una enorme plantació de marihuana

Faltaven uns minuts per les vuit del vespre del dilluns 20 d'abril quan una trucada va alertar als Bombers, via 112, que hi havia un incendi en una nau industrial al carrer Sicília, al polígon Dina. Tres dotacions del cos s'hi van desplaçar per apagar-lo, i la Guàrdia Urbana de Reus també hi va actuar per assistir-los, entre altres, tallant el trànsit.

 

A la nau no hi havia ningú i, per tant, només es van produir danys materials. El que es va descobrir arran de l'actuació dels Bombers, va ser que hi havia centenars de plantes de marihuana dins de la nau aparentment en desús. La Guàrdia Urbana va avisar la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Reus, que va activar la seva Unitat d'Investigació.

 

Aquell mateix vespre es va poder localitzar la propietària de la nau industrial, que va afirmar que desconeixia l'activitat que hi havia al seu interior. De fet, havia llogat l'immoble feia cinc mesos a una persona que els Mossos també van intentar localitzar, però sense èxit.

 

El jutge va autoritzar l'entrada policial a la nau l'endemà i els agents van comprovar que s'havien habilitat set espais diferents al seu interior. En cinc d'aquests espais hi havia plantes de marihuana fins a un total de vora 800, evidències que la policia catalana va decomissar.

 

Detenen l'inquilí, que queda en llibertat amb càrrecs

El mateix dimarts 21 d'abril es va acabar detenint l'inquilí de la nau. Se'l va identificar a Reus tot i que és veí de Viladecavalls (Vallès Occidental), i els Mossos d'Esquadra li van imputar un delicte contra la salut pública pel cultiu de marihuana i un altre de frau en el subministrament elèctric segons van poder constatar a través de la companyia.

 

Va declarar, telemàticament, dos dies després, el 23 d'abril, davant del jutge de guàrdia, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. El cas és que la nau en qüestió no és la primera vegada que forma part d'una investigació pel cultiu de marihuana segons s'apunta des del rotatiu.