Imatge de l'incendi

Nou incendi en un solar, ara al Polígon Molí d'en Serra a Santa Oliva

L'avís l'ha fet una treballadora d'un concessionari a tocar del solar

Nou ensurt al Baix Penedès per culpa d'un solar que acumulava vegetació i estava abandonat. Després de les impactants imatges de l'incendi en un solar abandonat al carrer de la Indústria al Vendrell, els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar aquest matí de dissabte 15 d'agost en una situació similar. La forta calor d'aquests dies sumada amb la deixadesa dels descampats, provoca que contínuament s'estiguin extingint incendis d'aquest calibre, que per sort fins ara no han passat a més.

En aquesta ocasió, avui els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per fum a les 11.04 hores. Es tractava d'un solar ple de vegetació al Polígon Molí d'en Serra a Santa Oliva, al Baix Penedès. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels bombers per apagar les flames, les quals han generat una forta fumarada que s'ha pogut veure des de diversos punts.

El solar, situat entre naus industrials, no ha afectat cap de les instal·lacions properes. De fet, ha estat una treballadora d'un concessionari de cotxes que està situat en aquesta zona qui ha vist l'espès fum negre i ha donat l'avís als serveis d'emergències.  

Intervenen en una barbacoa al Montmell en una àrea recreativa forestal

D'altra banda, aquesta matinada també s'ha hagut d'actuar al Montmell per una surrealista situació. S'ha rebut un avís perquè unes persones estaven realitzant una barbacoa a l'àrea recreativa forestal del Montmell, una activitat totalment prohibida en aquestes dades per l'alt risc d'incendi. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Agents Rurals i la policia, per tal d'efectuar les gestions pertinents.


Comentaris