Imatge aèria de la zona afectada per l'incendi d'Amposta

Controlat l'incendi de vegetació a Amposta, que ha cremat 2 hectàrees

S'han activat fins a 19 dotacions dels Bombers

ACTUALITZACIÓ 25/8/2020 a les 14.15 hores

Els Bombers continuen remullant la zona afectada per l'incendi amb una desena de dotacions terrestres.

ACTUALITZACIÓ 25/8/2020 a les 11.55 hores

L'incendi d'Amposta està controlat, segons han informat els Bombers al voltant de tres quarts de dotze del migdia. Les dotacions aèries s'han retirat de la zona, però les terrestres continuen amb les tasques d'extinció.

ACTUALITZACIÓ 25/8/2020 a les 11.27 hores

Els Bombers han donat l'incendi d'Amposta per estabilitzat al voltant d'un quart de dotze del migdia. En aquests moments hi treballen un total de 19 dotacions, 5 de les quals aèries.

NOTÍCIA 25/8/2020 a les 10.24 hores

Imatge de l'incendi de vegetació a Amposta d'aquest dimarts
L'incendi crema una zona de vegetació a tocar de l'N-340 | @bomberscat

Els Bombers de la Generalitat s'han activat el matí d'aquest dimarts, 25 de juliol, per extingir un incendi forestal que crema una zona de vegetació a tocar de la carretera N-340 a l'altura del punt quilomètric 1.075, al seu pas pel terme municipal d'Amposta. Segons han informat els Bombers, l'avís de l'incendi s'ha rebut poc després de dos quarts de deu del matí, concretament a les 9.33 hores. El foc afecta una zona principalment de matolls al cimi d'un turó de la zona coneguda com la Roca Fosca. L'indret afectat, on no s'han detectat cases habitades properes, 

Els bombers han previst un desplegament d'atac ràpid, amb descàrregues aèries als flancs dret i esquerre, per evitar que el foc pugui prosperar. S'han activat, de moment, un total de 16 dotacions, 12 de terrestres i 4 helicòpters.

Segons els Agents Rurals, el foc ha afectat, de moment, una superfície aproximada de 2 hectàrees, sobretot de matollar. El cos investiga l'origen del sinistre i treballa amb la hipòtesi que pugui estar relacionat amb una deficiència de la línia elèctrica.


Comentaris