Els Bombers i la Policia Local del Vendrell treballan en un incendi al carrer Estela

Incendi en un pis a la Via Augusta a Tarragona

L'avís ha estat a les 17.33 hores i hi han treballat 9 dotacions dels bombers

Espectacular incendi a Tarragona. Els serveis d'emergències han rebut diversos avisos després que una gran columna de fum fos visible des de varis punts de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat han iniciat la seva actuació a les 17.33 hores, i es tractava d'un incendi en un pis a la Via Augusta número 26 de Tarragona. En un primer moment s'han desplaçat fins al lloc dels fets 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat i també efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques.

El foc, segons primeres informacions, s'hauria produït al primer pis del bloc i s'han evacuat els veïns. A l'arribada dels serveis d'emergències, en veure la magnitud de les flames, s'han activat més efectius fins a les 9 dotacions de bombers.

Segons sembla, el foc ha afectat un pis de la primera planta d'un edifici de planta baixa i quatre més han estat afectats per fum, ja que les flames s'havien propagat pel forat de l'escala.

Com a conseqüència del fum de l'incendi s'han hagut de desallotjar alguns veïns i confinar-ne d'altres. Segons han explicat els bombers, alguns dels veïns han sortit també pel seu propi peu, i s'ha hagut de confinar una persona de la segona i cinc a la quarta planta. No s'han hagut de lamentar ferits i després de ventilar l'immoble s'ha donat l'incident per tancat.


Comentaris