Incendi en una zona de vegetació a tocar de l'A-7 a Tarragona

Crema una zona de canyes a tocar de l'A-7 a Tarragona

També han cremat tres vehicles de matinada a Bonavista

Des de diversos punts de la ciutat s'ha vist la gran columna de fum que sortia des d'un lateral de l'autovia A-7 a Tarragona. Els Bombers de la Generalitat han hagut d'activar quatre dotacions per treballar en el foc que afectava una zona de canyes al costat de la xarxa viària tarragonina. 

Segons informen els Bombers, passats minuts de tres quarts d'una del migdia, el servei d'emergències ha rebut l'avís d'un foc a tocar de l'A-7, a l'alçada del punt quilomètric 1.163 en direcció Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han tallat un carril per facilitar les tasques dels bombers. L'afectació, tot i la gran fumera que es podia veure, no seria molt gran.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Vandalisme de nit a Tarragona

Els incendis s'acumulen durant la nit als barris de Ponent de Tarragona. Primer s'alertava d'uns vàndals cremant un sofà  a tocar de la Rambla de Ponent al barri de Campclar  i es necessitava l'actuació dels Bombers. 

Després d'aquest, també s'ha alertat de fets presumptament provocats al barri de Bonavista. Un veí avisava al servei d'emergències per un foc a un vehicle  a l'esplanada del carrer Vint  del barri. Una dotació va anar fins al lloc de l'incident i, tot i no causar cap persona ferida, també es van veure afectats tres vehicles que estaven estacionats. Un es va veure afectat al 80%, la part frontal d'un altre i el lateral del darrer.