Imatge de l'incendi d'una nau abandonada al carrer de Josep Maria Prous i Vila de Reus

Les naus i l'edifici ocupats a Reus que han cremat aquesta nit quedaran tapiats

Es van incendiar un pis al carrer de Vallroquetes i una nau al carrer de Prous i Vila

NOTÍCIA ORIGINAL 08.09h

Nit moguda i protagonitzada pels Bombers, al centre de Reus. Dos incendis van afectar dos immobles abandonats en cèntrics punts de la capital del Baix Camp, la nit d'aquest dimarts, 27 d'octubre. Els dos edificis afectats pateixen un problema d'ocupació il·legal.

El primer incendi es va declarar al carrer de Josep Maria Prous i Vila, en una nau industrial abandonada. Els Bombers van rebre l'avís al voltant de dos quarts d'onze de la nit, a les 22.28 hores, quan els van alertar d'un foc que cremava en una nau industrial abandonada. Es tracta d'una de les naus d'aquest carrer que, des de fa almenys dos anys, es troben ocupades de manera il·legal.

Fins a nou dotacions dels Bombers es van activar per extingir les flames, que van calcinar totalment l'edifici, d'uns 200 metres quadrats. A més, el foc també va afectar dos cotxes que es trobaven aparcats a la vora, que van quedar afectats per la calor de les flames. No consta que cap persona resultés ferida.

Pla picat dels Bombers apagant l'incendi a la nau del carrer de Josep Maria Prous i Vila
Els Bombers apagant l'incendi a la nau del carrer de Josep Maria Prous i Vila | cedida

El segon incendi també es troba relacionat amb un immoble ocupat il·legalment. Es tracta d'un edifici ubicat al carrer de Vallroquetes que ja ha patit algun altre incendi en altres ocasions. Els Bombers van rebre l'avís de l'incendi cap a tres quarts de dotze de la nit, a les 23.47 hores, quan els van alertar d'un foc en aquest punt de la ciutat. Les flames han cremat completament el segon pis de l'immoble, mentre que el tercer ha quedat afectat pel fum. 

Dues dotacions dels Bombers han treballat per apagar l'incendi. Fins al lloc dels fets també s'hi va desplaçar l'arquitecte municipal que, després d'avaluar l'estat de l'edifici, ha decidit clausurar-lo per perill d'ensorrament.

Imatge dels Bombers treballant en l'incendi del carrer de Vallroquetes de Reus
Dues dotacions dels Bombers van treballar en l'incendi del carrer de Vallroquetes | cedida


Comentaris