Mossos d'Esquadra.

Detenen dos joves per agredir la seva mare i la policia a Reus

Un mosso va resultar ferit lleu durant la intervenció | Els joves es van resistir a la detenció

Nou cas de violència a Reus. En aquesta ocasió els fets van succeir al carrer EscultorRocamora de la capital del Baix Camp, una via que és coneguda per ser l'escenari de més d'un i de dos aldarulls. Pels volts de les quatre de la tarda del divendres 30 d'abril, els serveis d'emergències van rebre un avís després de sentir força crits a la zona. Un cop el cos policial es va personar al lloc dels fets van poder comprovar com es tractava d'un cas de violènciadomèstica, segons ha pogut saber TarragonaDigital.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Dos fills estaven exercint la violència contra la seva mare i quan se'n van adonar de la presència dels Mossos d'Esquadra van intentar evitar que aquests intervinguessin impedint la seva entrada. Per aconseguir-ho van bloquejar l'accés a la galeria de l'habitatge, i pels volts de les cinc de la tarda es van haver de sumar els Bombers de la Generalitat al dispositiu policial.

Van ser els bombers qui va aconseguir obrir el pany de la casa, el qual havia estat bloquejat per evitar que els agents entressin a socórrer la dona. Durant l'accés a la casa on s'estava produint l'episodi de violència domèstica, un dels mossos presents en el dispositiu va patir lesions en una mà. Els fills de la dona que estava sent agredida es van mostrar molt agressius amb la presència dels agents i es van resistir a la seva detenció propinant cops a la policia. Finalment, però, tots dos van acabar detinguts per violènciadomèstica i agressió als agents de l'autoritat. Un dels dos detinguts ja comptava amb una ordred'allunyament de la seva mare.

El sindicat critica que la Generalitat es desentengui del cas

Com hem dit, durant la intervenció un dels agents va acabar ferit de caràcter lleu, és per això que els serveis jurídics del SindicatUSPAC aquest matí s'han personat al Jutjat de Reus per realitzar els tràmits pertinents. El sindicat ha lamentat que la Generalitat s'hagi «desentès del cas com passa sempre», i ha afegit que creuen que «la Generalitat no defensa els seus treballadors, la defensa jurídica ni hi és ni se l'espera», ja que el cas el porten els advocats del sindicat policial «com acaba passant sempre», han conclòs.