Dos joves, detinguts a La Pineda per conduir temeràriament un cotxe robat

El cotxe havia sigut robat a Reus feia tres dies

Dos joves de 17 i 18 anys van ser enxampats la matinada del passat diumenge, 5 de gener, conduint de manera temerària per La Pineda amb un cotxe robat. Segons informa el ‘Diari de Tarragona’, una patrulla de la Policia Local de Vila-seca es va creuar amb un Toyota Yaris de color vermell que estava circulant temeràriament a l’altura del Camí del Racó amb el carrer de Monestir de Poblet.

 

La Policia Local de Vila-seca va perseguir el turisme temerari per tal que s’aturés, però el Toyota va fer una derrapada de 180 graus per intentar fugir en direcció contrària. La patrulla es va interposar al mig de la calçada per evitar que el cotxe fugís, i aquest es va anar acostant a poc a poc a la policia vila-secana.  Abans d’arribar a l’altura del cotxe policia, però, el turisme va accelerar i va fugir, obligant a alguns vianants a apartar-se de la vorera per evitar ser atropellats.

 

La Policia de Vila-seca va iniciar una segona persecució del Toyota, que es va dirigir cap a Salou, conduint encara de manera temerària. Quan la policia va aconseguir aturar-lo, el conductor i dos ocupants del turisme van fugir a peu, perseguits pels agents municipals. Finalment, la policia va aconseguir atrapar dos dels joves, mentre que el tercer va poder fugir. Els detinguts són un noi de 17 anys i amb domicili a Reus, mentre el segon és un jove de 18 anys sense domicili conegut.

 

El cotxe havia sigut robat a Reus feia tres dies

Un cop retinguts, els agents policials van poder comprovar la matrícula del cotxe i van descobrir que el Toyota havia estat robat feia pocs dies a Reus, el passat 2 de gener. D’aquesta manera, als dos joves se’ls imputen els delictes de robatori de cotxe, un delicte de danys i un delicte contra la seguretat del trànsit. Els dos detinguts van passar a mans dels Mossos d'Esquadra i estan a l'espera de passar a disposició judicial.

"🔴 ATENCIÓ: 2 ferits greus en un accident a la C-51" "🚨 URGENT: Xoc frontal amb ferits a la C-31"