A judici per empènyer un agent que li volia requisar una llauna de cervesa a Tarragona

L'home, que estava fent xivarri al carrer, també va intentar donar un cop de cap al policia

La fiscalia demana dos anys de presó i el pagament d'una multa de 1.080 euros a un home que va empènyer i va intentar donar un cop de cap a un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona que li volia requisar una llauna de cervesa.

Els fets van passar la matinada del 25 de novembre del 2018 quan diverses patrulles van acudir a la zona del carrer Cervantes després de ser alertats pels veïns que hi havia un grup de persones fent xivarri. Els agents van començar a identificar els implicats, mentre l'acusat seguia bevent i cridant. Quan un dels policies es va apropar a l'home per intervenir-li la llauna, aquest el va empènyer i li va dir: «no et penso donar la cervesa, coronel, que em menjareu els ous tu i tota la resta».

Posteriorment, segons la fiscalia, l'home el va tornar a empènyer i va intentar donar-li un cop de cap que l'agent va poder esquivar. L'agent va patir molèsties a l'esquena. La fiscalia demana una pena de dos anys de presó per atemptat contra agents de l'autoritat i una multa de 1.080 euros per un delicte lleu de lesions, a més d'una indemnització de 90 euros per a l'agent en concepte de responsabilitat civil.

L'home podria acabar expulsat del país

Malgrat tot, de conformitat amb el Codi Penal, el ministeri públic interessa que en la sentència se substitueixi la pena de presó per l'expulsió de l'Estat durant cinc anys, atès que l'home —natural de l'Equador— es troba en situació irregular. El cas arribarà pròximament a judici als jutjats penals de Tarragona.

"⚫ URGENT: Un nen de 3 anys, en estat crític en caure en una piscina al Baix Penedès" "🔥 ARA MATEIX: S'incendia un camió d'IKEA a Constantí"