El judici contra un home de Creixell per abusos a la seva filla serà dilluns

Els fets van tenir lloc entre 2008 i 2012, quan pare i fills es quedaven sols a casa
Pla general d'un altre judici en què l'acusat havia agredit sexualment la seva fillastra. | TarragonaDigital

L'Audiència de Tarragona jutjarà aquest proper dilluns, dia 16 de desembre, un home que, presumptament, va abusar sexualment de la seva filla, menor d'edat, a Creixell. L'acusat s'enfronta a onze anys de presó per un suposat delicte continuat d'abusos sexuals respecte la seva filla menor d'edat entre el 2008 i el 2012; la noia té, actualment, setze anys.

Els abusos es van produir quan la nena tenia entre cinc i nou anys

Segons la fiscalia, quan la petita tenia entre cinc i nou anys el seu pare la va penetrar vaginalment i la va forçar a mantenir relacions sexuals. També li va fer tocaments a la zona genital i va obligar-la a tocar-lo a ell. L'home actuava quan estaven tots dos sols a casa o quan els altres fills —també menors d'edat— estaven al menjador del domicili familiar, situat al terme municipal de Creixell.

A més de la presó, la fiscalia demana que l'home no pugui comunicar-se ni apropar a menys de 200 metres de la filla durant dotze anys i que la indemnitzi amb 60.000 euros. En l'escrit de conclusions provisionals, el ministeri públic també sol·licita per a l'home deu anys de llibertat vigilada un cop compleixi la pena i la seva inhabilitació durant sis anys per a la pàtria potestat, tutela, cura, càrrec públic o qualsevol ofici o professió que pugui tenir relació amb menors d'edat. 

"❗URGENT: Desapareix una jove de la Conca de Barberà" "👮MOLT FORT: La forta olor delata una gran plantació de marihuana a Constantí"