Imatge d'arxiu de l'avinguda del Mar de Miami Platja

Els Mossos localitzen el cos sense vida d'una dona en un habitatge a Miami Platja

Ha mort per causes naturals | En les darreres hores el fals rumor d'un possible assassinat havia proliferat entre els veïns

Els veïns del nucli de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, viuen amb l'ai al cor des de la tarda d'ahir dimarts, 6 d'abril. La presència policial a l'avinguda del Mar, amb diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, va alertar alguns dels ciutadans de la zona, sobretot en veure que la funerària s'emportava un cadàver.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Ràpidament el rumor va córrer entre els ciutadans, que especulaven què havia pogut passar a l'interior d'aquell habitatge de l'avinguda del Mar. En les darreres hores alguns veïns han afirmat que s'havia produït un assassinat o un cas de violència de gènere que havia acabat en homicidi, amb alguns detalls esfereïdors dignes d'un capítol del programa 'Crims' de TV3.

Els Mossos d'Esquadra han confirmat a aquest mitjà que ahir a la tarda efectivament es va localitzar el cos sense vida d'una dona a l'interior d'un habitatge d'aquesta avinguda. Però en cap cas es tracta d'un assassinat o d'un homicidi, sinó que la persona hauria mort per causes naturals i no presentava cap signe de violència.

En rebre l'avís, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i el metge forense es van traslladar fins al lloc dels fets per investigar el domicili i fer l'aixecament del cadàver, confirmant que la mort s'havia produït de manera natural  i que no hi havia cap indici que allà s'hi hagués produït un crim. Fonts properes al cas apunten que tant la víctima com el seu marit patien problemes mentals.