AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Una menor de 14 anys es penja de l'estenedor del seu edifici per evitar ser violada pel seu pare a València

La jove, de 14 anys, va escapar per la finestra per a demanar auxili
Estenedor en una imatge d'arxiu | Google

 

La Policia Local de València ha detingut a un home de 38 anys per un presumpte delicte d'abús sexual a la seua filla de 14 anys, a qui presumptament va intentar violar, segons fonts policials. Els fets es van produir al voltant de les 23.15 hores d'este dimarts, quan els agents van ser requerits per a dirigir-se al barri del districte marítim, on una xiqueta de 14 anys penjava de l'estenedor de roba d'un quart pis i cridava que el seu pare la volia violar.

 

Pel que pareix, el pare va intentar abusar sexualment de la menor, i esta, aprofitant que va entrar en l'habitació la seua germana xicoteta, va escapar per la finestra per a demanar auxili i es va penjar de l'estenedor. 

 

  

Segons les fonts, no era la primera volta que succeïa, ja que l'any passat hi va haver un altre possible episodi d'abús sexual i d'intent de gravació oculta mentres que la menor es dutxava amb la seua germana, i encara que no ho va denunciar en el seu moment per por, va arribar a dormir amb unes tisores davall del coixí.

 

 

El pare va ser detingut i, després de llegir-li els seus drets, va ser traslladat per la Policia Local a la Inspecció Central de Guàrdia per a evitar un linxament veïnal i des d'on passarà a disposició Judicial.

També pots llegir...