Un vehicle dels Mossos d'Esquadra durant un control amb diversos agents al darrere

Mor atropellat per una moto un vianant a la T-11 a Reus

El motorista ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat a l’Hospital Sant Joan de Reus

Nit negra a les comarques tarragonines. A l'atropellament mortal d'un Rodalies entre Tarragona i Torredembarra, se li afegeix un altre, aquest cop a la T-11 al seu pas per Reus. Segons el Servei Català de Trànsit, un home ha estat atropellat per una motocicleta.

Quan faltaven pocs minuts per un quart de dues de la matinada, el servei d'emergències ha rebut un avís per un accident a la T-11, en concret, al punt quilomètric 9,9 de la via en sentit Tarragona. 

Per causes que s'estan investigant, una motocicleta ha atropellat una persona que anava caminant per l'autovia. En conseqüència de la topada, S.C., de 33 anys, nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, ha mort. D'altra banda, el motorista ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital Sant Joan de Reus. 

La via en sentit Tarragona ha estat tallada a causa de l'incident i s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies, a més del psicòleg del SEM.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. 


Comentaris