La platja de la Pineda buida de banyistes.

Mor un home ofegat a la platja de la Pineda

La víctima tenia 80 anys i els banyistes l'han tret de l'aigua

Aquest migdia s'ha hagut de lamentar una nova víctima mortal a les platges tarragonines. Es tracta d'un home de 80 anys que ha mort ofegat a la platja de la Pineda, a Vila-seca. Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 13.32 hores després que diversos banyistes que es trobaven a la zona donessin l'alerta al servei de socorrisme de la platja. De fet, els mateixos banyistes que eren a la platja de la Pineda han estat els que han tret de l'aigua l'home, que estava inconscient.

En aquell moment han iniciat les maniobres cardiorespiratòries per intentar reanimar la persona mentre s'esperava l'arribada dels serveis d'emergències. Poc després, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han arribat al lloc dels fets amb dues unitats terrestres i han continuat fent maniobres de reanimació a l'home, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

També s'han desplaçat a l'incident els Mossos d'Esquadra. En el moment de l'ofegament hi onejava la bandera verda. Amb aquesta víctima a Vila-seca, ja són 19 les persones que han perdut la vida aquest estiu a les platges de Catalunya. En aquests moments a la Costa Daurada només hi onegen dues banderes grogues, a la platja de Ponent a Tarragona per unes partícules que fan l'aigua tèrbola, i a la platja de Tamarit per mar arrissada.


Comentaris