Pla obert d'una ambulància estacionada a l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Tràgic final: Mor l'home que va saltar d'un tercer pis durant un incendi a la Canonja

Era un veí molt conegut al municipi i als barris de Ponent de Tarragona | Va ingressar en estat crític a l'Hospital Joan XXIII

Nova tragèdia a les comarques de Tarragona. L'home que dimecres va saltar des de la finestra del d'un tercer pis durant un incendi a casa seva, a la Canonja, i va resultar ferit crític, finalment ha acabat morint. El succés ha causat commoció entre els veïns del municipi de la Canonja i dels barris de Ponent de Tarragona, ja que la víctima, Dani, era molt conegut i havia viscut durant temps a la ciutat. Les xarxes socials s'han omplert de missatges de condol dedicats a la seva família, amics i persones properes.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, 19 de maig, en un edifici del carrer Nou de la Canonja. Els Bombers van rebre l'avís de l'incendi cap a dos quarts de tres del migdia, quan els van alertar d'un incendi en una cuina en un habitatge ubicat al tercer pis. Quan els Bombers van arribar al lloc, les flames ja havien estat sufocades pels agents de la Guàrdia Municipal, però l'inquilí del pis, ja havia saltat per la finestra, fugint de l'incendi.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar fins al lloc dels fets amb tres unitats, i el personal mèdic va atendre l'home ferit. Després d'estabilitzar-lo, va ser evacuat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ingressar en estat crític. Finalment, però, l'home no ha pogut superar les ferides provocades per la caiguda, i aquest dijous va acabar perdent la vida, hores després de l'incident.