Investiguen un cas d'apunyalament amb arma blanca a Reus

L’Hospital Sant Joan va alertar als Mossos d’Esquadra a les 7.50 hores del matí del 25 de desembre
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra | Europa Press

Els Mossos d’Esquadra investiguen un cas d’agressió amb arma blanca que s’hauria produït a primera hora del matí del 25 de desembre a Reus. L’Hospital Sant Joan va avisar a la policia catalana a les 7.50 hores del matí. L’agredit, que es troba en estat greu, presentava ferides d’arma blanca i va ser atès pels especialistes del centre sanitari. L’incident s’hauria produït en una festa privada en un recinte de la capital del Baix Camp.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Nou apunyalament a Reus

El passat mes de novembre també es va viure un episodi d'apunyalament a la ciutat de Reus. Els fets van succeir al carrer de l'Amargura de la capital del Baix Camp, ben a prop d'un local d'oci nocturn situat al mateix carrer, la matinada de l'11 de novembre.

El dimecres 13 de novembre, els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció d'un home, de 36 anys i nacionalitat dominicana, com l'autor de l'apunyalament. La policia catalana va informar que es van discutir dues persones, la qual va pujar de to i va acabar amb una baralla al carrer Ample. En aquest lloc va ser quan el detingut va treure un ganivet i va apunyalar l'altre home perforant-li un pulmó i causant-li múltiples ferides. 

Després d'això, es va detenir el protagonista de l'apunyalament per una temptativa d'homicidi i va passar a disposició judicial.

"🔥 Una persona intoxicada en un incendi a la Sènia" "🔥 ATENCIÓ: Dues persones ferides en un incendi a Vila-seca"