Restes d'un botellón a Torredembarra

Mossos i Policia Local dissolen un 'botellón' amb 50 persones a la platja dels Muntanyans de Torredembarra

Els fets s'han produït durant la matinada d'avui diumenge | Els assistents han fugit corrents i només s'ha pogut denunciar una persona

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Torredembarra han dissolt una concentració d’una cinquantena de joves que feien ‘botellón’ a la platja dels Muntanyans, al terme municipal torrenc. Els fets s’han produït durant la matinada d’avui diumenge, 23 d’agost. Dues patrulles de la Policia Local i una unitat dels ARRO han acudit a la zona i, en veure’ls, les persones concentrades han fugit corrents per la mateixa costa i per l’espai natural annex. El lloc, evidentment, ha quedat «en un estat de brutícia lamentable», expliquen des de l’Ajuntament. La policia només ha pogut identificar i denunciar un dels joves.

Des del consistori de Torredembarra ja han condemnat aquesta mena de trobades, no només per la prohibició implícita del ‘botellón’ i no respectar, alhora, les mesures de seguretat sanitàries derivades de la pandèmia del coronavirus, sinó «per la insolidaritat i manca de responsabilitat que comporta vers la majoria de la ciutadania que està fent un gran esforç per evitar la propagació d’aquesta greu malaltia».

En un comunicat, l’Ajuntament ha afegit que, en la situació que estem vivint, «els cossos policials són una eina de control de l’aplicació de les mesures previstes, però és impossible arribar a tot arreu i abastar el conjunt de tots els ciutadans i ciutadanes; per aquest motiu, es fa una crida a la responsabilitat, especialment i en aquest cas als joves, per lluitar tots junts contra la Covid-19».

Queixes per soroll i alguns bars oberts fora d'hores

Aquesta nit, la Policia Local de Torredembarra també ha rebut trucades i queixes per soroll a la zona de la Paella i denúncies sobre l’horari de tancament de bars en diferents punts del municipi. En el primer cas, no s’ha detectat cap concentració ni molèsties acústiques a la zona i, pel que fa al tancament de locals de restauració, s’ha aixecat una acta per incompliment de l’horari màxim permès, establert ara a la una de la matinada. Aquest matí també s’ha detectat que alguns lavabos públics del Passeig Marítim tenien els panys trencats.


Comentaris