Gos Staffordshire Bull Terrier negre en un jardí

Multat el propietari d'un gos de raça perillosa per atacar-ne un altre a Vila-seca

Li imposaran una sanció de 12.000 euros

Un animal de raça potencialment perillosa va ser protagonista d'un incident a la localitat de Vila-seca. El gos, de raça terrier, va atacar  un altre el passat dijous 3 de desembre a l'avinguda Ramon d'Olzina del municipi de la Costa Daurada, segons informa el Diari de Tarragona.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El gos que va atacar l'altre anava pel carrer sense corretja ni morrió, separat del seu propietari. L'incident es va produir quan va detectar la presència de l'altre animal, el qual va necessitar atenció veterinària. Davant de la incidència, el propietari del gos ferit va avisar a la Policia Local de Vila-seca, els quals van certificar que el Terrier  va atacar l'altre gos  i es van produir les lesions  després de ser mossegat.

A Vila-seca, els gossos de raça perillosa han d'estar registrats, a més de disposar d'una assegurança de responsabilitat civil per incidències que, segons el citat mitjà, el gos  ho tenia en regla. D'altra banda, però, s'ha de tenir també una llicència per poder-los tenir i, aquesta, no la tenia. Aquest fet fa que el pugui tenir a casa seva, però no passejar-lo al carrer.

La  Policia Local de Vila-seca, després d'aquests fets, va tramitar la denúncia corresponent i va ser completat dies després per poder incoar l'expedient sancionador. La sanció que se li ha imposat finalment al propietari del gos de raça perillosa és de 12.000 euros, la mínima segons la llei autonòmica.