Tres tarragonins més s'exposen a multes de més de 600 euros per incomplir el confinament

Circulaven per la Via Augusta aquest dimecres al vespre | La Guàrdia Urbana va enxampar el vehicle

Multes i sancions d'entre 600 i 30.000 euros per desafiar l'estat d'alerta i incomplir el confinament obligatori decretat des del passat cap de setmana. Aquesta és la realitat legal que es desprèn de la formalitat del BOE i que posa xifres a les dades recorrents de veïns del territori denunciats en ser enxampats a peu o en cotxe pels carrers de l'àrea metropolitana de Tarragona.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

De les rondes de la Guàrdia Urbana de Tarragona d'aquest dimecres, 18 de març, es van denunciar un total de 50 persones, tres de les quals que circulaven per la Via Augusta sense motiu justificat, i que van ser aturades en un control aleatori. La concreció de la sanció, però, no depèn d'aquest cos policial sinó d'instàncies superiors. El conductor del cotxe, a més, també ha estat denunciat per no disposar de carnet de conduir.

 

 

Més notícies de la categoria Successos