Nit moguda al Baix Gaià: Una nena de 6 anys s'escapa i un accident amb un conductor begut

Els fets han passat a Altafulla i Torredembarra
Un cotxe ha topat contra dos turismes aparcats al carrer a Torredembarra | Aj. Torredembarra

Matinada moguda al Baix Gaià, la d'aquest dilluns, 27 de juliol, amb una nena perduda a Altafulla i un accident amb un conductor begut a Torredembarra. Al voltant de les dues de la nit han trobat una nena de 6 anys que havia sortit de casa seva sense que ningú se n'adonés. En veure la menor que estava sola i sense que ningú l'acompanyés, els agents l'han portat fins a casa seva, on la mare se n'ha fet càrrec.

Paral·lelament, aquesta passada nit s'ha produït un accident de trànsit a Torredembarra, al carrer del Capsir. Segons ha informat l'Ajuntament de Torredembarra, un vehicle va topar amb dos turismes que estaven aparcats, provocant danys. Quan els agents de la Policia Local van arribar fins al lloc dels fets, van fer-li la prova d'alcoholèmia al conductor, el qual va donar positiu amb una taxa que superava la permesa per llei i la qual suposava una sanció penal.

"Aquest migdia: Crema totalment un vehicle a la T-11, a Reus" "Gran ensurt: L'enorme i desagradable sorpresa d'un veí de TGN en plena nit a casa seva"