Nit moguda al Vendrell amb diversos operatius policials a bars

L'actuació s'ha fet a la zona de la Carretera de Valls i Ca l'Escori
L'operatiu es va fer en locals dels Pisos Planas i la carretera de Valls. | Policia Municipal del Vendrell
 

Un ampli dispositiu policial aquest dijous 20 de febrer al vespre va acabar amb dues persones detingudes al Vendrell i diverses més d'identificades. El dispositiu es va fer de forma conjunta entre el Cos Nacional de Policia, els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal del Vendrell, i estava relacionat amb el control d'estrangeria, inspeccions administratives a establiments i la detecció de tinença i consum d'estupefaents.

L'operatiu va començar a les 19.30 hores a la plaça de Ca l'Escori, on es van identificar diferents persones i es va efectuar una detenció per estrangeria. Posteriorment, es va fer una altra inspecció en un local de la carretera de Valls, on la Policia Nacional va fer una segona detenció, també per estrangeria. Els dos detinguts van ser traslladats a Tarragona. Igualment, els cossos policials van aixecar acta per diverses infraccions administratives als locals inspeccionats.

Venda ambulant de peix

En canvi, no es va detectar cap infracció relacionada amb la tinença i el consum d'estupefaents, però sí que es van denunciar dues persones que venien peix fresc al camí dels Molins, a prop dels Pisos Planas. Els dos homes duien el peix en galledes i els agents els van identificar i denunciar per fer una venda ambulant no autoritzada

"🔴 NOVETATS ACCIDENT A-27: 3 ferits, 2 greus, en el xoc múltiple" "🚒 URGENT: L'esfondrament d'un sostre a Riudoms mobilitza els serveis d'emergència"