Un pare li deixa el cotxe a la seva filla menor d'edat beguda i t茅 un accident dins d'un p脿rquing a Reus

El cas ha sigut traslladat a la Fiscalia de Menors
L'accident va tenir lloc a la segona planta del p脿rquing de Sant Ferran de Reus | google maps

 

Una noia adolescent, menor d鈥檈dat, va patir un accident la matinada de dissabte passat, 29 de febrer, a l鈥檌nterior d鈥檜n aparcament municipal subterrani de Reus. Segons informa el 鈥楧iari de Tarragona鈥, al voltant de les tres de la matinada, el vigilant de seguretat de l鈥檃parcament de Sant Ferran, al carrer de Joan Martell, va avisar la Gu脿rdia Urbana de Reus que s鈥檋avia produ茂t un accident a la segona planta del p脿rquing.

 

Quan els agents de la Gu脿rdia Urbana van arribar fins al lloc dels fets, van comprovar que un turisme havia xocat contra un altre cotxe aparcat. La persona que anava al voltant era una adolescent menor d鈥檈dat, la qual no anava sola, sin贸 que anava acompanyada del seu pare.

 

Els agents de la policia reusenca van fer-li la prova d鈥檃lcohol猫mia, a la qual va donar positiu, segons explica el citat mitj脿. Aix铆 doncs, la noia havia tingut un accident de cotxe sense tenir el carnet de conduir, en ser menor d鈥檈dat, i a m茅s, anava beguda. El cas s鈥檋a traslladat a la Fiscalia de Menors.

M茅s not铆cies de la categoria Successos