Dos agents de la Policia Local de Cambrils

Una parella detinguda a Cambrils per circular amb un permís de conduir fals

L'home va ser aturat per la Policia Local i van descobrir a la dona quan es volia fer càrrec del cotxe

El vespre del dilluns, 7 de juny, es va viure una situació insòlita a Cambrils. Els agents de la Policia Local van fer dues detencions seguides pel mateix motiu: portar un permís de conduir fals. 

Passats dos quarts de vuit del vespre, la policia cambrilenca va aturar el conductor d'un Mitsubishi al barri del Pinaret. A l'home de 56 anys se li va requerir el permís de conduir i en va presentar un. 

Aquest, de nacionalitat ucraïnesa, va ser comprovat pels agents. La conclusió era que el permís era fals i va ser detingut.

Es va sol·licitar la presència de la seva parella, per a fer-se càrrec del vehicle. En arribar la dona, els agents de la Policia Local de Cambrilsno donaven crèdit a la situació que estaven vivint. 

En demanar-li el permís de conduir, van ser sorpresos amb un document similar al del seu home. En comprovar-ho, també tenia un carnet  d'Ucraïna fals. Per aquest motiu, també va ser detinguda.

Segons informa la policia cambrilenca, se li van instruir diligències judicials a totes dues persones i van passar a disposició judicial.