Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Persecució al Vendrell: fuig a gran velocitat i acaba encastant el cotxe contra una patrulla dels Mossos

Els fets es van produir dimecres, 13 de maig | El conductor va quedar acorralat en un pàrquing del carrer de Joan Amades

Persecució de pel·lícula pels carrers del Vendrell, al Baix Penedès. Pels volts de les nou de la nit de dimecres, 13 de maig, una patrulla dels Mossos d’Esquadra va detectar un vehicle circulant a gran velocitat pels voltants de la plaça de Ca l’Escori, en direcció a la carretera de Santa Oliva. Activades llums i sirena, els policies van seguir el cotxe tot indicant al conductor que s’aturés, sense èxit.

Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, el vehicle va fugir temeràriament cap a la carretera de Valls, al nucli urbà vendrellenc, fent cas omís dels semàfors en vermell i en direcció al carrer de Serafí Pitarra. Posteriorment, i amb la voluntat de ‘despistar’ els agents, el conductor va entrar en un aparcament subterrani del carrer de Joan Amades, on va quedar completament acorralat.

Kamikaze, contra la patrulla

Lluny donar-se per vençut, l'home va accelerar i va topar frontolateralment amb la patrulla, causant visibles desperfectes al seu propi cotxe i al vehicle policial. Afortunadament, ningú va resultar ferit i els agents van poder detenir el fugitiu, un ciutadà marroquí de 37 anys, acusat dels delictes de conducció temerària, contra la seguretat del trànsit —no tenia permís de conduir—, atemptat i resistència a l’autoritat.

Dispositius electrònics i un antecedent

Després d'escorcollar el vehicle, els Mossos d’Esquadra van localitzar una bossa de mà amb diferents dispositius electrònics, com ara càmeres de fotos i reproductors de música, dels quals el detingut no en va poder justificar la procedència. L’home, explica el ‘Diari’, ja havia estat arrestat anteriorment per tràfic de drogues.