Un cotxe de la policia local de l'Arboç.

La policia de l'Arboç denúncia diversos ciutadans per no dur la mascareta a la via pública

També s'han derivat sancions per resistència a l'autoritat

La policia local de l'Arboç ha denunciat a un total de sis persones els últims dies per no portar la mascareta posada a la via pública. A més a més, en tres d'aquests casos la denúncia també s'ha interposat per resistència a l'autoritat, sigui per una falta de respecte o consideració cap als agents, o per la negativa a identificar-se. Des del 9 de juliol, l'ús de la mascareta en els espais públics és obligatori a Catalunya.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Des de l'Ajuntament de l'Arboç han fet una crida a la responsabilitat de tots els veïns davant la delicada situació sanitària que es viu amb la segona onada del coronavirus. L'Arboç és el municipi del Baix Penedès que ha tingut una taxa de contagis més elevada en aquesta segona onada, amb un risc de brot que es va disparar des de mitjans d'octubre. Els últims dies la taxa ha baixat de forma considerable, tot i que l'índex de risc del municipi segueix sent el més alt de la comarca, amb 816 punts.