La Policia Local de Tortosa

La Policia Local de Tortosa deté una dona com a presumpta autora de diversos furts en establiments comercials

Els agents van ser informats a través de l'Antena Comercial, el canal de comunicació destinat a reforçar la seguretat dels comerços de la ciutat

Aquest passat dijous, la Policia Local de Tortosa va ser informada a través de l'Antena Comercial, el canal de comunicació destinat a reforçar la seguretat dels comerços de la ciutat, de la presència d'una dona a l'interior d'una perfumeria on la setmana passada, suposadament, ja hauria dut a terme un furt, en aquell moment de productes per valor de 1.380 euros.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els agents de la policia van iniciar pels carrers del voltant fins a localitzar la persona que es buscava. En detectar la presència de la Policia Local, la dona va adoptar una actitud evasiva i va accedir a l'interior del seu vehicle per iniciar la fugida. Tot i això, poc després va poder ser interceptada.

A l'interior del seu maleter, els agents van localitzar dues bosses de mà preparades per evitar els sistemes de detecció de furts als establiments comercials. En les bosses hi havia perfums valorats en 197 euros que haurien estat sostrets d'una altra perfumeria de Tortosa. En l'altra bossa, hi havia unes botes valorades en 39,49 euros, sostretes d'una sabateria de la ciutat. La dona, de 28 anys i veïna de Barcelona, va quedar detinguda com a presumpta autora de diversos delictes de furt i el seu vehicle ha quedat intervingut.

 
 
Les investigacions es mantenen obertes per poder determinar, amb l'ajuda de l'Antena Comercial, si la mateixa persona hauria pogut cometre altres sostraccions. Després de ser traslladada a dependències policials per continuar les diligències, la dona ha passat a disposició judicial.


Comentaris