Obren diligències judicials a un veí de Tortosa per saltar-se el confinament més de 20 vegades

La policia local va aixecar 17 actes sancionadores a la ciutat i els Mossos 14 aquest dimarts
La Policia Local de Tortosa el va avisar una vintena de vegades | PL Tortosa

La Policia Local de Tortosa ha instruït diligències judicials per un delicte de desobediència a un veí de Tortosa que ha incomplit repetidament l'ordre de confinament per la pandèmia de coronavirus. Els agents l'havien advertit en més de vint ocasions perquè es mantingués al seu domicili i li havien aixecat fins a tres actes per no justificar la seva presència al carrer. Aquest dimarts la policia local va aixecar 17 actes sancionadores a la ciutat i els Mossos 14.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'alcaldessa Meritxell Roigé ha insistit en demanar a la ciutadania que estigui a casa. «És l'única manera que tenim d'evitar que el virus s'escampi més. Si ho complim podrem tornar el més ràpid possible a la normalitat», ha dit.

Les targetes moneder es reparteixen a Tortosa

A Tortosa la majoria de targetes moneder a les famílies beneficiàries de la beca de menjador escolar s'han repartit però hi ha hagut alguna dificultat per localitzar les famílies, ja que les adreces no són correctes. L'Ajuntament demana a les famílies que els estan esperant que ho comuniquin als serveis socials.

"👮 AQUESTA MATINADA: Primer detingut per no complir amb el confinament obligatori a Salou" "⚫URGENT: Accident mortal a l'AP-7 a Tarragona"