GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un conductor triplica la taxa d'alcoholèmia i un home destrossa un cotxe al Vendrell

Els fets van succeir durant el diumenge 10 de maig
Alcoholèmia i destrosses aquest cap de setmana al Vendrell | @plelvendrell
 

Cap de setmana difícil al Vendrell. La Policia Local de la capital del Baix Penedès va actuar en dues ocasions per casos diferents delictes i, a més, tots dos per incompliment de l'estat d'alarma. En una de les ocasions, de matinada, a un home se li van instruir diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària, mentre que un altre va ser detingut.

 

Triplica la taxa d'alcoholèmia

La matinada del diumenge 10 de maig la Policia Local del Vendrell feia un control preventiu sobre el compliment de l'estat d'alarma. En un moment donat, un dels vehicles va fer una maniobra evasiva davant la presència dels agents. De pressa es va iniciar una persecució, interceptant el vehicle i aturant-lo.

 

Al conductor, de 40 anys, se li va realitzar la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu que triplicava la taxa permesa. Se li van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, a més de ser denunciat per incompliment de l’estat d'alarma.

 

 

Trenca un vehicle intencionadament

Durant la tarda del mateix diumenge, els agents de la policia vendrellenca van localitzar i detenir una persona per causar danys intencionats a un vehicle estacionat a les platges del municipi del Baix Penedès. Uns veïns van ser els encarregats d'avisar i, en localitzar el vehicle amb els danys, en una zona pròxima es va trobar al presumpte autor de l'acció. En aquest sentit, se li van instruir diligències judicials per passar-lo a disposició judicial i va ser denunciat per saltar-se l'estat d'alarma.