Un porc senglar es passeja tan tranquil pels Pallaresos

L'animal ha sigut vist aquest dijous

L'estat d'alarma i el conseqüent confinament està alterant totes les rutines dels humans, però també dels animals. Ja no sortim tant als carrers i la nostra presència ja no condiciona els animals salvatges. Fins ara, era habitual veure de tant en tant algun porc senglar que baixava de nit de zones més muntanyoses fins als pobles o ciutats, en busca de menjar. Aquestes darreres setmanes de confinament, però, la presència d'aquests animals s'ha accentuat encara més.

Diumenge passat un porc senglar es passejava per Cambrils, a l'avinguda de la Diputació de Vilafortuny, i en veure un cotxe es va amagar. Aquest dijous, 16 d'abril, s'ha tornat a veure un d'aquests animals en un nucli urbà, concretament als Pallaresos.

En un vídeo es pot veure com el porc senglar està tan tranquil passejant per una zona de gespa davant d'unes naus industrials, a l'entrada del municipi, a tocar de la carretera TP-2031. Alguns ciutadans que eren a la zona han volgut gravar l'escena en vídeo, mentre el porc senglar rebuscava entre les herbes.

"❗️ÚLTIMA HORA: Accident múltiple amb 3 camions a l'AP-7 tarragonina" "🚨 ALERTA: Enxampats amb tonelades de marisc il·legal a l'Ebre"