Un accident a la C-14 a Alcover i un altre al Catllar deixen quatre ferits lleus

Un vehicle s'ha sortit de la via a la carretera C-14, a Alcover, mentre un altre ho ha fet a la T-203 al Catllar

Dues sortides de via en carreteres de la demarcació de Tarragona han provocat circulació amb pas alternatiu. El primer ha succeït a la T-203, al seu pas pel municipi del Catllar, mentre el segon ha estat a la C-14, a Alcover. Segons informacions del Servei Català de Trànsit a aquest mitjà, hi ha hagut quatre persones ferides de caràcter lleu.

 

 

S'està donant pas alternatiu a la C-14 a Alcover per un accident | Google Maps

 

Pas alternatiu a la C-14 per un accident a Alcover

Durant aquest migdia de dijous, 2 de maig, a la carretera C-14 també hi ha hagut una sortida de via d'un vehicle. El servei d'emergències ha rebut l'alerta de l'incident quan passava un minut de dos quarts de tres de la tarda. 

 

Per causes que es desconeixen, un vehicle s'ha sortit de la carretera al seu pas per Alcover, concretament en el punt quilomètric 26. De resultes de l'incident, dues persones han estat ferides de caràcter lleu. 

 

 

Dues persones han resultat ferides en un accident a la T-203 al Catllar | Google Maps

 

Dues persones ferides en un accident al Catllar

El servei d'emergències ha rebut l'alerta per un accident a la carretera T-203. L'incident ha succeït en el punt quilomètric 1, al seu pas pel municipi del Catllar, al Baix Gaià. Segons Trànsit, una sortida de via d'un vehicle a causat dues persones ferides de caràcter lleu. A més, a causa d'això, s'està donant pas alternatiu en aquest punt de la via amb motiu de l'accident.

 

També et pot interessar: