Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM

Un repartidor de menjar, en estat greu després d'un xoc frontal en motocicleta a Reus

El conductor va topar amb un altre treballador de 'delivery', també al volant d'una moto | Els fets es van produir dissabte, al carrer de Pròsper de Bofarull

Dos motoristes de dues empreses de repartiment de menjar a domicili van patir dissabte, 7 de novembre, un greu xoc frontal al carrer de Pròsper de Bofarull, a la ciutat de Reus (Baix Camp). Segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’, els fets es van produir al voltant de les 21.00 hores i un dels conductors va haver de ser evacuat en ambulància cap a l’UCI de l’Hospital Sant Joan de Reus, amb pronòstic greu. L’altre treballador va patir diverses contusions i va rebre l’alta la mateixa nit.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El govern espanyol rebaixa a 30 km/h la velocitat màxima als carrers d'un carril

El govern espanyol ha aprovat un paquet de reformes per modificar el límit de velocitat de circulació dins de la ciutat. L'executiu ha donat llum verda a un decret per rebaixar a 30 km/h el límit de velocitat en tots els carrers d'un únic carril per sentit de circulació dins de les ciutats, mentre que la limitació serà de 20 km/h a les vies que no hi hagi diferència d'alçada entre calçada i vorera. A les vies urbanes de dos o més carrils per sentit el límit serà de 50 km/h. Aquests canvis s'aplicaran sis mesos després de ser publicats al BOE. D'altra banda, el govern espanyol també ha modificat el sistema de punts del carnet de conduir, i l'ús del mòbil durant la conducció serà penada amb sis punts menys, el doble dels actuals.

La no utilització de cinturó, casc o elements de retenció infantil passaran de 3 a 4 punts menys, i s'afegeix a la sanció el fet de fer-ne un ús incorrecte. El govern espanyol també ha decidit suprimir la possibilitat de sobrepassar en 20 km/h la velocitat permesa al moment d'avançar en totes les carreteres convencionals.


Comentaris