Image d'arxiu d'un helicòpter dels Bombers duent a terme un rescat de muntanya

Rescaten dos excursionistes perduts des d'ahir a la nit a la Morera de Montsant

L'helicòpter els ha localitzat en bon estat de salut aquest dijous

Nou rescat dels Bombers a la Serra del Montsant. El matí d'aquest dijous, 20 d'agost, els Bombers han localitzat dos excursionistes que estaven perduts des de dimecres a la nit a la zona l'Engolidor de la Morera del Montsant. Les dues persones han donat l'avís el matí d'avui dijous, i un helicòpter dels Bombers els ha pogut localitzar.

Els dos excursionistes es van perdre a la nit, en no trobar el camí de tornada, i han avisat al voltant de les nou del matí. Els Bombers han activat un helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i un metge del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan han localitzat els excursionistes, els han rescatat amb l'helicòpter i els han traslladat fins a la Morera del Montsant, on havien estacionat el seu cotxe el dia anterior. 

Afortunadament, les dues persones rescatades es trobaven bé i no han necessitat assistència mèdica. 

Dos rescats més aquest dimecres

Els Bombers van dur a terme dos rescats més aquest dimecres, 19 d'agost, a la zona de les Muntanyes de Prades, a tocar de la Serra del Montsant. Al voltant de les dotze del migdia, una dona va patir una caiguda a la zona de les Tosques de Capafonts. Es va fer mal a les cames i no podia continuar caminant, motiu pel qual va haver de ser rescatada pels Bombers.

També al migdia, als gorgs de la Febró un home es va marejar, va perdre la consciència i va caure a l'aigua. Per aquest segon rescat, els Bombers van activar un helicòpter, que va traslladar l'home a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.