Imatge d'arxiu d'un camió dels Bombers de la Generalitat

Els Bombers alliberen un home atrapat entre un camió i la paret d'un habitatge, a Castellvell del Camp

Ferit, ha estat traslladat en ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Reus

Rescat a Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp. Un home ha quedat atrapat entre un camió i la paret d’un habitatge al carrer de la Fúcsia, a la urbanització Castellmoster. Els fets s’han produït al voltant de la una del migdia i els Bombers de la Generalitat hi han treballat amb una dotació terrestre. Un cop alliberat, al volant de dos quarts de dues, l’home ha estat traslladat ferit, en ambulància, cap a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Nou rescat a Cambrils

A la mateixa hora, un home ha quedat atrapat a la fossa de l'ascensor d'una finca del carrer de les Drassanes, a Cambrils. Dues dotacions dels Bombers han acudit al lloc dels fets i l'han pogut treure. L'home, amb diverses ferides i contusions, ha estat evacuat cap a l'hospital.

Deflagració al Morell

Instants després, pels volts de les tres de la tarda, una acumulació de gas a la xarxa de clavegueram del Morell ha provocat una deflagració, que ha fet saltar una tapa al carrer de la Muralla. Els Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets amb una dotació i, arran d'una important concentració de diòxid de carboni a la zona, han començat a llençar-hi aigua. Posteriorment, personal municipal s'ha desplaçat al punt de l'incident per fer-se càrrec de la situació.


Comentaris