Rescaten una excursionista ferida al Clot d'en Goda, a Vilaverd

Els Bombers han activat l'helicòpter
Un helicòpter dels Bombers duent a terme un rescat de muntanya | @bomberscat

Una dona ha hagut de ser rescatada el migdia d'aquest diumenge, 19 de juliol, després de fer-se mal al turmell mentre feia una excursió a la zona del Clot d'en Goda, al terme municipal de Vilaverd, a la Conca de Barberà. Segons han informat els Bombers, han rebut l'avís de l'incident a les 13.47 hores, quan els han alertat d'una excursionista havia resultat ferida al turmell, no podia continuar la marxa i necessitava un rescat.

En tractar-se d'una zona de difícil accés, els Bombers han hagut d'activar un helicòpter amb efectius del Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), de l'Equip de Rescat i Intervenció (ERI) i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'helicòpter ha rescatat l'excursionista i l'ha traslladat fins a una zona a peu de carretera, on una ambulància del SEM l'esperava. Finalment, ha sigut evacuada a un centre hospitalari.

Rescaten un home al Toll de l'Olla

Es tracta del segon rescat que els Bombers duen a terme a les Muntanyes de Prades en escasses 24 hores. Aquest dissabte al migdia, un home es va dislocar l'espatlla en saltar al Toll de l'Olla i va necessitar ser rescatat amb helicòpter. Es van activar una dotació terrestre i una aèria, i finalment el ferit va ser evacuat al Pius Hospital de Valls.

"Urgent: S'ensorra un edifici al centre de Reus" "Indignant: Un turista fa petons i molesta una tortuga protegida en una platja de TGN"