El Restaurant by Magdalenos de Tarragona, víctima de cinc robatoris en un mes

L'individu que va ser enxampat sortint del restaurant és el sospitós de la resta de robatoris

Mes complicat, i no pel coronavirus, el viscut al Restaurant by Magdalenos de Tarragona. L'establiment ha patit fins a cinc robatoris en els últims dies i, en el darrer, van enxampar in fraganti el lladre mentre estava robant, segons explica el Diari Més. L'individu que va ser enxampat, a més, és sospitós d'haver comès la resta de delictes i durant el dia d'ahir va passar a disposició judicial.

Cinc robatoris, un lladre

Durant la passada nit de dimecres, als volts de la mitjanit, sonava per cinquena vegada l'alarma del Restaurant by Magdalenos a la zona Park del Club de Tenis Tarragona. Aquest cop, els propietaris de l'establiment, es van dirigir acompanyats fins a la zona del seu negoci per esbrinar que estava passant. 

Just arribar al restaurant, van descobrir que hi havia una persona que estava sortint i van aconseguir agafar-lo. Així, el van tenir retingut a l'espera de l'arribada dels cossos de seguretat i que se'n fessin càrrec. Segons expliquen els propietaris al citat mitjà, s'enduia diners, que els va tirar, i va acabar a la mà amb un refresc i unes bosses de patates. Abans d'aquest robatori, però, ja els havien furtat un televisor, dos robots de cuina, ordinadors portàtils, entre altres coses, així com les destrosses que els havien causat al restaurant.

El lladre va ser detingut pels Mossos d'Esquadra i els propietaris del local van testificar pels robatoris. Així mateix, hauran de presentar les proves per celebrar el judici.

"Aquest matí: S'incendia un cotxe aparcat a Torredembarra" "Inesperada troballa de centenars de milers d'euros en una granja de Riudoms"