Un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Robatori de matinada en un establiment a Les Gavarres

Els lladres van endur-se diversos dispositius electrònics

Les alarmes d'un establiment d'aparells electrònics van servir d'avís a la centraleta, que van passar l'incident als Mossos d'Esquadra. Un vehicle s'havia encastat contra la porta d'una botiga a Les Gavarres i s'havien endut diversos aparells electrònics, segons informa el Diari de Tarragona. La policia catalana està investigant els fets.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Robatori de matinada

La matinada del dilluns, 23 de novembre, un vehicle es va encastar contra la porta de la botiga del Mediamarkt, a Les Gavarres. En concret, a dos quarts i cinc de l'una. Els lladres van anar fins al lloc dels fets amb dos turismes, un d'ells robat abans de cometre el crim.

Els Mossos d'Esquadra, en passar aquest incident i sonar les alarmes, van anar fins al lloc dels fets, sense èxit, ja que els lladres  havien fugit deixant enrere el vehicle robat i encastat contra la porta principal de l'establiment. Aquests van endur-se alguna videoconsola, telèfons mòbils i llibres electrònics, segons el citat mitjà. 

Tot seguit, es va muntar un dispositiu per intentar trobar a les carreteres tarragonines els lladres, avisant també les policies locals per intentar localitzar-los. El vehicle encastat està a les dependències dels Mossos per continuar la investigació  que està fent la policia catalana.