Segon sabotatge a la línia R14 amb la col·locació d'una corda sobre la catenària a Montblanc

Hores abans s'havia produït una crema de pneumàtics i palets a Vinaixa amb afectació també a l'R13

Segon sabotatge a la línia R14 de Rodalies amb la col·locació d'una corda sobre la catenària a Montblanc (Conca de Barberà), segons ha informat Renfe. La incidència, pels voltants de les 14.30 hores, obliga a interrompre la circulació de trens i a habilitar un servei alternatiu per carretera entre Lleida i Montblanc. De moment, hi ha dos trens de l'R14 afectats (Lleida 15.45 h – BCN Estació de França 18.55 h i BCN Estació de França 11.43 h – Lleida 14.55 h). Hores abans, s'havia produït una crema de pneumàtics i palets a Vinaixa (Garrigues) amb afectació a les línies R13 i R14 durant prop de cinc hores. Les dues accions de boicot han estat reivindicades pel col·lectiu independentista l'Estaca com un acte de «desobediència civil activa».     

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"Aquesta matinada: baralla multitudinària al Port Esportiu de Torredembarra" "Vendrell: Operatiu policial contra les ocupacions il·legals a Coma-ruga"