Salven un nen que s'estava a punt d'ofegar a la platja de la Pineda

El menor estava semiinconscient flotant a l'aigua

Actuació heroica dels serveis de socorrisme i d'emergències la tarda d'aquest dimarts a la platja de la Pineda. Un nen de 8 anys que s'estava a punt d'ofegar mentre es banyava l'aigua va ser rescatat per una llanxa del servei de socorrisme. 

Segons informa el 'Diari de Tarragona', un banyista va veure el nen de 8 anys, flotant a l'aigua a la zona del Racó, sense moure's i que semblava que estava semiinconscient. Ràpidament va donar l'avís als socorristes, que ja estaven plegant, ja que eren les vuit del vespre, i van enviar una llanxa per rescatar el petit. Quan van poder rescatar-lo, es va poder constatar que el nen estava cansat, tenia somnolència i fred. El personal de socorrisme va practicar ràpidament  els primers auxilis al nen.

També van acudir fins al lloc dels fets la Policia Local de Vila-seca i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Quan els metges del SEM van arribar a la platja de la Pineda, van atendre el menor a l'ambulància i finalment va ser evacuat a l'hospital amb pronòstic menys greu.

Un nadó, ingressat després de quedar inconscient

La platja de la Pineda va escenari, dissabte passat, d'un altre succés. Un nadó d'aproximadament un any va quedar inconscient a la sorra mentre era a la platja amb els seus pares. El petit s'havia donat un cop al cap el dia anterior, i dissabte passat, de sobte, va quedar inconscient i presentava febre. El bebè va ser evacuat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona perquè li fessin una exploració més exhaustiva.

"Atenció: Un motorista, ferit en caure a un canal a l'Ebre" "Urgent: Mor un treballador en un accident a TGN en una fàbrica vinculada a IQOXE"