GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Salven el tripulant d'un veler que ha encallat a la platja de Coma-ruga

L'home, de nacionalitat alemanya, es troba en bon estat
El veler va encallar per causes que es desconeixen. | Salvament Marítim
 

Un veler va quedar encallat aquest dimarts 12 de maig a la platja de Coma-ruga, per motius que es desconeixen. Salvament Marítim va rebre un avísa les 13.44 hores del Club Nàutic de Coma-ruga, alertant que el vaixell estava encallat a la sorra, a la zona de llevant del port. Al veler hi havia un únic tripulant, un home de nacionalitat alemanya de 72 anys, que va haver de ser ajudat per la policia local per sortir de l'embarcació.

 

L'home va ser traslladat a l'Hospital del Vendrell, on el van tenir en observació un parell d'hores, fins que va ser donat d'alta. Després, acompanyat de la policia, va tornar al veler, però es va constatar que no podia passar la nit al seu interior. El veler havia sortit d'Eivissa aquell mateix dia. Després de fer diverses gestions, el ciutadà alemany ha pogut passar la nit a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell, a l'espera que es pugui resoldre la seva situació aquest dimecres.

 

El veler segueix encallat

Des de Salvament Marítim de Tarragona es va mobilitzar la Salvamar Polaris, que va avaluar la situació del veler i les condicions meteorològiques, concloent que era impossible desencallar-lo en aquell moment. També es va mobilitzar l'helicòpter Helimer 203 per comprovar l'estat de l'embarcació. Segons han explicat des de Salvament Marítim a aquest mitjà, el propietari del veler haurà de gestionar la seva retirada a través de la seva assegurança. Al lloc on està encallat, l'embarcació no suposa, de moment, un perill.

 

Salvament Marítim va descartar la seva retirada aquest dimarts. | Salvament Marítim