GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'accident d'un camió a l'AP-7 a la Pobla de Montornès deixa només un carril obert

Els Bombers de la Generalitat estan treballant per retirar el gasoil escampat per la calçada
Només hi ha un carril obert | Trànsit

 

Gran ensurt a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme municipal de la Pobla de Montornès, en accidentar-se un camió. Els fets han succeït als voltants de dos quarts de set del matí d'aquest dissabte, 23 de maig.

 

Per causes que es desconeixen, el camió frigorífic s'ha sortit de la carretera i, en conseqüència, ha quedat travessat enmig de l'autopista AP-7, en concret, al punt quilomètric 230 en sentit Barcelona, ocupant els tres carrils. Fins als voltants de tres quarts d'onze del matí, no s'ha pogut obrir cap carril en sentit nord, i n'hi ha un d'obert dels tres disponibles.

 

Afortunadament, el camioner, que transportava fruita —melons i síndries— ha sortit il·lès de l'accident. Només hi ha hagut una petita pèrdua de gasoil del dipòsit que ha quedat escampat arreu de la carretera. Els Bombers de la Generalitat, juntament amb el personal de manteniment de l'autopista, estan treballant per retirar-lo i, a més, també procediran a transvasar la resta que queda dins del camió.