Tres robatoris de matinada en locals de Salou

Els lladres van entrar a una perruqueria, una botiga de roba i una clínica dental
Els robatoris es van produir en tres establiments del carrer Ciutat de Reus i Via Roma | google maps

Tres negocis de Salou van ser víctimes de tres robatoris la nit del passat dimecres, 13 de novembre. Segons apunta el ‘Diari Més’ i els Mossos han confirmat TaragonaDigital, els robatoris es van produir en tres locals del carrer Ciutat de Reus i de la Via Roma.

El primer robatori es va produir en una perruqueria de la Via Roma, on els lladres van trencar les dues portes i el vidre de l’aparador per poder accedir a l’interior del local. Els lladres es van endur el calaix la caixa enregistradora i objectes com ara un assecador de cabells, dues planxes pels cabells i diversos perfums. L’endemà al matí, una clienta que va veure les destrosses va avisar la propietària de la perruqueria.

Aquella mateixa nit es van produir dos robatoris més, un altre en una botiga de roba del carrer Ciutat de Reus, on els lladres també van trencar la porta de vidre de l’entrada i van entrar dins, en una maniobra molt semblant a la del robatori a la perruqueria. En aquest cas, els lladres també es van endur els diners de la caixa enregistradora. El tercer robatori va ser la mateixa nit en nua clínica dental, segons apunten els comerciants.

"❗ANIVERSARI 'INFELIÇ': Els buiden la casa als Pallaresos mentre estaven d'aniversari" "⚫Una jove de 15 anys mor en ensorrar-se el pont que travessava en cotxe"