Troben al Vendrell un home desaparegut feia deu dies a Esplugues de Llobregat

L'Avelino havia desaparegut el passat 21 de juny

Els Mossos d'Esquadra han informat, aquest dijous 2 de juliol, que s'ha localitzat amb vida un home al Vendrell que havia desaparegut feia 10 dies a Esplugues de Llobregat. L'home que va desaparèixer, l'Avelino, ha sigut trobat sa i estalvi a 60 quilòmetres del lloc on havia desaparegut. 

El passat 23 de juny, la policia catalana llançava un avís a través de les xarxes socials on demanava ajuda per localitzar l'Avelino, un home de 70 anys que havia desaparegut a Esplugues de Llobregat la tarda del diumenge 21 de juny. Els Mossos donaven informació física sobre el desaparegut, per tal que si algú el localitzava, pogués reconèixer-lo i donar l'avís al 112. Segons la descripció, l'Avelino fa 1,56 metres, de constitució prima, amb els cabells castanys i els ulls blaus. Quan va desaparèixer, anava vestit amb texans blaus, camisa de màniga curta de color negre a quadres grisos i vambes grises.

"A pedrades: Tercer robatori en un comerç al centre del Vendrell en pocs dies" "Ara mateix: S'incendia la cuina d'un bar al centre de Tarragona"