Uns vàndals destrossen el pati de l'Escola Baltasar Segú de Valls

Des del col·legi busquen els responsables i fan una crida per si algú ha vist l'incident i els causants de les destrosses

Alguns membres de l'Escola Baltasar Segú de Valls van presenciar una desagradable sorpresa en arribar al recinte del col·legi. Van ser víctimes de diversos actes vandàlics a la zona del pati on els Baltipetits passen l'estona d'esbarjo quan estan a l'escola.

Les destrosses, segons informa l'escola a les xarxes socials, són molt costoses després d'haver estalviat molt. En un escrit, comuniquen que estan «desolats», a més d'informar que han presentat una denúncia, amb l'esperança de trobar els responsables de les destrosses al pati de l'escola. 

Per aquest motiu, l'Escola Baltasar Segú, establerta al carrer Marqués Guad-el-Jelú número 2 de la ciutat, espera que si algú ha vist alguna cosa dels incidents o té informació, li faciliti als Mossos d'Esquadra, per poder trobar els vàndals i, així, els seus Baltipetits puguin gaudir de nou de les instal·lacions que ara han estat destrossades.

  

"Última hora: Tanquen dues platges del Vendrell i Calafell per un vessament" "Un any després: Troben l'home que va trencar la mandíbula a un xofer de bus a Cambrils"