Imatge dels bombers observant les planxes metàl·liques arrencades pel vent al pavelló del Serrallo

El vent torna a arrencar les planxes metàl·liques del sostre del pavelló del Serrallo

Tres dotacions dels Bombers han anat fins al lloc dels fets per comprovar l'estat de la coberta

Els Bombers de la Generalitat han rebut una cinquantena d'avisos al Camp de Tarragona a causa del fort vent que bufa a la zona des de la nit d'aquest divendres. D'aquests, una desena d'avisos han sigut a Tarragona ciutat, el primer s'ha rebut a les 4 de la matinada, i el darrer, a les 14.50 hores. Precisament aquest últim ha sigut per un incident al pavelló municipal del Serrallo, on el vent ha aixecat diverses plaques metàl·liques del sostre.

Tres dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han accedit fins a la coberta amb l'ajuda d'una escala mecànica, ja que es tractava d'una zona de molt difícil accés i era l'única manera d'arribar-hi. Els bombers han observat que el vent ha arrencat una planxa metàl·lica per complet i una altra ha quedat trencada. El cos de Bombers no s'ha sanejat la coberta i ha traslladat la incidència a l'Ajuntament de Tarragona, qui s'ha d'encarregar de reparar la coberta d'urgència. 

No és la primera vegada que ocorre, ja que el passat 25 de setembre, en un altre episodi de vent, les fortes ràfegues ja van arrencar aquestes mateixes planxes metàl·liques i també va requerir l'actuació dels Bombers.


Comentaris