GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Catorze víctimes mortals en accidents de trànsit a Tarragona en el primer trimestre de 2019

Hi ha hagut tretze accidents mortals a les carreteres tarragonines | A Catalunya, una víctima mortal cada tres dies de mitjana
Imatge del tràgic accident al mes de febrer a la C-51 al Baix Penedès. | TarragonaDigital

 

El Servei Català de Trànsit ha fet públiques les xifres de sinistralitat del primer trimestre de 2019 a les carreteres catalanes. Un total de 36 persones han mort en 35 accidents mortals de trànsit, una víctima cada tres dies, aproximadament. Tanmateix, aquesta xifra representa un decrement del 28% respecte al mateix període de l'any passat. La regió de Tarragona és on hi ha hagut més víctimes mortals entre gener i març aquest 2019, amb un total de 14.

 

Disminueixen les víctimes mortals en el primer trimestre de 2019

Des de l'1 de gener fins al 31 de març de 2019, 36 persones han mort en 35 accidents mortals a les carreteres catalanes. Aquesta xifra representa un 28% menys que en el mateix període de l'any passat, ja que hi havien hagut 50 morts en 42 accidents mortals.

 

Tot i aquesta disminució en la sinistralitat, el Servei Català de Trànsit alerta que no s'ha d'abaixar la guàrdia i cal conduir amb la màxima atenció i prudència. 

 

Així ha quedat el cotxe de la reusenca que va morir a Alcover. | Cedida

 

A Tarragona, 14 víctimes mortals en accidents de trànsit

A la demarcació de Tarragona, en aquest primer trimestre de 2019, hi ha hagut un total de 13 accidents de trànsit mortals i, en total, hi ha hagut 14 víctimes en aquests accidents. En un d'ells, a l'N-420 al seu pas per Gandesa, van morir dues persones en el sinistre.

 

Pel que fa a les xifres respecte al mateix període l'any anterior, són similars. Va haver-hi les mateixes víctimes mortals, 14, però aquestes van morir en 2 accidents menys, ja que entre gener i març va haver-hi 11 sinistres.

 

Imatge de l'accident mortal a la T-244 a Montbrió del Camp. | Cedida

 

Un terç de les víctimes són col·lectius vulnerables

De les 36 persones que han mort a les carreteres catalanes, un terç de les víctimes formen part de col·lectius vulnerables. En aquest sentit, 7 motoristes, 2 ciclistes i 3 vianants han mort. D'altra banda, però el nombre de motoristes morts enguany s'ha reduït a la meitat respecte a l'any passat. 

 

A la ciutat de Reus, va morir un motorista a la carretera TV-7211, en topar contra una camioneta,  mentre que a Montbrió del Camp, una dona va morir atropellada en un pas de vianants a l'avinguda de Sant Jordi.

 

Imatge de l'accident mortal a l'AP-7 a l'altura de Tarragona | Cedida Trànsit

 

També et pot interessar: