Imatge del principal estudi de Tarragona Ràdio

Tarragona Ràdio celebra el seu 35è aniversari

L'emissora ha preparat una programació especial per commemorar la jornada

Una de les principals ràdios  municipals d'arreu de Tarragona  està, avui, d'enhorabona. Tarragona Ràdio ha celebrat, aquest dimecres, 17 de febrer, el seu 35è aniversari. Per commemorar la jornada, els periodistes de la casa han preparat una programació  especial, de les 9.30 fins a les 20 hores, que han retransmès des de la plaça de la Font. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El programa especial commemoratiu  ha donat el tret de sortida amb una entrevista a l'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà; a la presidenta de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona (EMMCT), la consellera republicana, Paula Varas; i el gerent de l'emissora, Xavier de Gispert. A la tarda, han passat pels micròfons de Tarragona Ràdio, entre altres, els membres dels Pets. Durant tota la jornada, les xarxes han anat plenes de felicitacions  a l'emissora en un aniversari  marcat per les mesures sanitàries contra la COVID-19. 

Felicitacions a les xarxes

Des de primera hora del matí d'aquest dimecres, 17 de febrer, la xarxa social Twitter ha anat plena de felicitacions a Tarragona Ràdio. Oients, antics professionals de la casa, periodistes d'arreu de Tarragona, polítics i entitats de la ciutat han volgut felicitar a l'emissora per haver arribat a una data tan assenyalada. Felicitacions a les quals també se suma TarragonaDigital.