GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Abat de Montserrat, protagonista de l'Espai Càtedra a Tarragona

L'acte serà el dijous 29 de novembre, a les 13 hores a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV
L'Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, protagonitzarà la quarta sessió de l'Espai Càtedra | Cedida

L'Espai Càtedra tindrà com a protagonista aquest pròxim dijous, 29 de novembre, l'Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, que protagonitzarà la quarta sessió d'aquest cicle. Amb la voluntat de generar cultura, opinió i coneixement a la nostra societat, l'acte tindrà lloc a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili i l'entrada serà gratuïta.

 

'Lideratge en la tradició benedictina' el títol de la sessió de l'Espai Càtedra

L'associació cultural Etcètera i la Càtedra d'Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín de la Universitat Rovira i Virgili han convocat per aquest pròxim dijous, 29 de novembre, la quarta sessió de l'Espai Càtedra. L'acte, que es farà a les 13 hores, estarà protagonitzat per l'Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, sota el títol 'Lideratge en la tradició benedictina: autoritat compartida'. L'entrada serà gratuïta per a tots els assistents a l'acte.

 

La Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV acollirà aquesta sessió emmarcada en el cicle de l'Espai Càtedra, el qual té la voluntat de generar cultura, opinió i coneixement de la nostra societat. 

 

Josep Maria Soler, protagonista de l'Espai Càtedra

L'Abat de Montserrat, Josep Maria Soler, va néixer a Santa Eugènia de Ter l'any 1946. Autor de nombrosos articles i de llibres de litúrgia i espiritualitat, va ser elegit Abat de Montserrat per la comunitat al maig de l'any 2000. A més, és vicepresident de la Societat Espanyola d'Estudis Monàstics des del 1992.

 

En aquest sentit, Josep Maria Soler, agafa el relleu de Daniel Villanueva, director de l'Escola de Cinema de Reus; el jurista Javier Pérez Royo; i el president del Sindicat de Periodistes de Catalunya, Francesc Ràfols, que havien protagonitzat les tres darreres sessions de l'Espai Càtedra.