Un cotxe de Mossos s'encasta contra un turisme a Torreforta

Els fets han succeït la tarda d'aquest dimecres, 19 de juny | La policia catalana portava un detingut a l'interior del vehicle

 

Els usuaris de l'antiga carretera València que aquesta tarda de dimecres, 19 de juny, es desplaçaven en sentit Salou o sentit Tarragona, s'han endut una bona sorpresa: un accident de tànsit on l'implicat era un vehicle dels Mossos d'Esquadra. Els fets han succeït la mitja tarda d'aquest dimecres a l'N-340, a l'alçada del barri tarragoní de Torreforta.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha confirmat a TarragonaDigital.com que el vehicle dels Mossos estava en servei, portava un detingut, i estava amb la sirena posada. Arribat a l'indret de l'accident, la patrulla de la policia catalana ha fet una maniobra i el turisme contra el qual han picat no ha tingut temps d'esquivar-los.

 

La Guàrdia Urbana tarragonina ha aixecat el pertinent atestat. Al vídeo al qual ha tingut accés aquest mitjà es pot veure com una altra patrulla de Mossos ha acudit al lloc dels fets per tal de fer-se càrrec de la situació. 

 

Captura del vídeo on es pot veure, a l'esquerra de la imatge, la patrullera accidentada de Mossos d'Esquadra. | Cedida