GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un jove se salta un cediu al pas i impacta contra una furgoneta a Tarragona

El jove, veí de la Riera de Gaià, conduïa una motocicleta | L'accident ha tingut lloc a les vuit del matí a la cruïlla entre els carrers Alfred Opisso i Monestir de Poblet
Un jove ha impactat aquest matí contra una furgoneta a Tarragona després d'haver-se saltat un cediu el pas. | Google Maps

 

Un jove de 18 anys ha impactat contra una furgoneta aquest matí a Tarragona. L'accident s'ha produït perquè el jove, que conduïa una motocicleta, s'hauria saltat un senyal de cediu el pas, segons ha informat la Guàrdia Urbana de la ciutat a TarragonaDigital. Els fets han tingut lloc minuts abans de les vuit del matí i només ha estat traslladat a l'hospital el conductor de la motocicleta. La passatgera que anava amb ell i els dos ocupants de la furgoneta no han patit ferides. 

 

 

Accident entre una motocicleta i una furgoneta a Tarragona

Una motocicleta i una furgoneta han topat aquest matí a la cruïlla entre els carrers Alfred Opisso i Monestir de Poblet de Tarragona. A la motocicleta hi viatjaven dues persones, un jove de 18 anys veí de la Riera de Gaià i una jove nascuda l'any 1994 i veïna de Tarragona. La furgoneta la conduïa un home nascut l'any 1962 i veí de Tarragona. 

 

Els fets han tingut lloc minuts abans de les vuit del matí. La Guàrdia Urbana de la ciutat ha rebut l'avís de l'accident a les 07.54 hores. Segons han determinat des del cos, l'accident s'hauria produït perquè la motocicleta no hauria respectat el senyal de cediu al pas ubicat al carrer Alfred Opisso. Per aquest motiu, la motocicleta hauria topat contra el vehicle de quatre rodes. A causa de l'impacte, els dos ocupants de la moto han acabat a terra. 

 

El conductor, traslladat a l'hospital de Santa Tecla

En l'accident d'aquest matí només ha resultat ferit lleu el conductor de la motocicleta. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques ha arribat al lloc dels fets i ha atés el jove, que finalment ha estat traslladat a l'hospital de Santa Tecla. La seva companya i el conductor de la furgoneta no han patit cap ferida. 

 

També et pot interessar: