Un accident amb quatre vehicles implicats obliga a tancar el pont de Santa Tecla de Tarragona

Afortunadament no s'han hagut de lamentar ferits, però la Guàrdia Urbana ha tancat el costat dret del pont fins l'arribada de la grua
Imatge de l'accident al pont de Santa Tecla de Tarragona, on quatre vehicles han col·lidit en cadena. | TarragonaDigital

 

Un accident amb quatre vehicles implicats ha obligat a tancar aquest dimarts a la tarda el pont de Santa Tecla de Tarragona. Els fets han tingut lloc minuts després de les 15.00 hores. Segons ha informat la Guàrdia Urbana, un primer vehicle ha frenat i els tres que anaven darrere han impactat els uns amb els altres. Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques s'ha desplaçat fins al lloc, però afortunadament no s'han hagut de lamentar ferits. La pluja podria ser un dels causants de l'accident. 

 

 

Quatre vehicles, accidentats al pont de Santa Tecla de Tarragona

Quatre vehicles s'han vist implicats en un accident lleu aquest dimarts a la tarda a Tarragona. Els fets han tingut lloc al pont de Santa Tecla, que travessa el riu Francolí i condueix a la plaça Europa. Quatre cotxes que sortien de la ciutat han topat en cadena quan, el primer d'ells, ha frenat bruscament. Els tres vehicles que circulaven pel pont en aquell moment i pel mateix carril no han tingut temps d'aturar-se, motiu pel qual han impactat entre ells. 

 

Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona s'han dirigit fins al pont i l'han tancat en un dels dos sentits per precaució. També s'ha desplaçat fins al lloc una ambulància del SEM, però no ha hagut d'actuar atès que no hi ha hagut ferits. La circulació s'ha pogut restablir quan la grua ha retirat els vehicles afectats. 

 

La pluja, possible causa de l'accident

La forta pluja que durant aquest dimarts a la tarda ha caigut a la ciutat de Tarragona podria ser una de les causes de l'accident. A més, aquest s'ha produït en un dels moments de més intensitat de la tempesta. Els propietaris dels vehicles han evitat denúncies i han saldat l'accident de manera amistosa. 

 

També et pot interessar: